Välkommen Sandra!

Ytterligare ett efterlängtat tillskott, det känns fantastiskt kul att nu kunna hälsa Sandra Mickelson välkommen till Diamir. Sandra kommer i rollen som Delivery Director ansvara för och säkerställa våra leveranser inom både vår projekt- och förvaltnings-organisation.

Sandra som tidigare jobbat på inRiver i 6 år, inom bla Customer Success, Account Management och Business Development, har en gedigen erfarenhet inom våra leveransområden.

”Jag har alltid imponerats av Diamirs kundnöjdhet och är oerhört glad över att nu få vara en del av detta fantastiska, kompetenta och härliga team! Jag ser fram emot att vara med och bidra på den fortsatta tillväxt resan och säkerställa leveranser i världsklass ut mot kund!”, säger Sandra Mickelson

”Med Sandra ombord så adderar vi ytterligare en oerhört viktig del till vår organisation för att säkerställa en fortsatt tillväxt. Vi är oerhört glada att vi nu även har lyckats knyta Sandra till oss, tillsammans med det övriga teamet fortsätter nu vår resa mot att bli det ledande partnerföretaget inom PIM och e-commerce!”, säger Mattias Pergler, VD på Diamir Consulting.

Ett riktigt bra tillskott till teamet på Diamir, varmt välkommen Sandra!