Välkommen Danny!

Välkommen Danny!

Ytterligare ett efterlängtat tillskott, det känns fantastiskt kul att kunna hälsa Danny Langlois välkommen till Diamir! Danny har jobbat med inriver sen 2014 och har sedan dess varit en del av inrivers Champion-program (ICP) och har med det en gedigen erfarenhet med sig.
”Jag har haft koll på Diamir under många år och imponerats av deras fokus och är oerhört glad över att nu få vara en del av detta kompetenta och härliga team! Att få jobba med två andra Champions ser jag som en stor ynnest och jag ser verkligen fram emot att vara en del av resan och säkerställa leveranser i världsklass ut mot kund!”, säger Danny Langlois

”Med Danny tillför vi ytterligare expertis i yttersta världsklass kring vårt erbjudande och team och vi är oerhört glada och stolta över att vi har lyckats knyta Danny till oss.
Som team har vi nu en helt unik erfarenhet och kompetensnivå av riktig specialist-kompetens inom inRiver PIM, vilket rimmar väl med vår ambitionsnivå att bli det självklara valet för implementation & förvaltning av inRiver PIM. Med Danny på plats i Montreal etablerar sig nu Diamir även i Nordamerika, vilket är en mycket spännande utveckling som vi ser fram emot!”, säger Mattias Pergler, VD på Diamir Consulting.

Ytterligare ett riktigt bra tillskott till Diamir, varmt välkommen Danny!