Utvecklare på Diamir

Vill du jobba med sjukt duktiga kollegor inom PIM, webb och e-commerce?

Jobbar du idag som utvecklare och tycker det är viktigt att få möjlighet att specialisera dig inom PIM eller webb och e-commerce? Tycker du utveckling är det roligaste som finns och vill jobba med riktigt duktiga kollegor inom något av dessa områden? Perfekt! Det är precis dig vi letar efter!

Som anställd på Diamir får du jobba i våra spännande projekt i ett fantastiskt team som jobbar med våra kunder, både i Sverige samt i resten av världen, från vårt centralt belägna kontor i Malmö. Vi kan tex stoltsera med inte mindre än tre (!) inRiver Champions och galet erfarna och duktiga personer inom Optimizely!

Vi letar efter dig som värdesätter att jobba tight med dina kollegor och drivs av viljan att hela tiden bli bättre. Vi tror du har arbetat några år med .Net utveckling och har du tidigare erfarenhet av inRiver PIM eller Optimizely, ännu bättre i så fall!

Passar det här in på dig så skicka ett mail till jobb@diamir.se där du berättar om dig själv och vad du skulle kunna bidra i teamet med! Vi tar löpande emot ansökningar så vänta inte att maila oss! Ser fram mot att höras!

Ring oss: +4673 954 22 55

© Copyright Diamir Consulting