Våra partners betyder mycket för oss!

Våra partners betyder mycket för oss!

Diamir – InRiver

Med ett sedan starten uttalat fokus på PIM och e-handel är det viktigt för oss att ha givande partnerskap med de ledande leverantörerna för att på så vis kunna ge den bästa servicen och leverera de bästa lösningarna till våra kunder.

InRiver är den marknadsledande plattformen som fler än 900 företag och varumärken runt om i världen valt för att förenkla sin hantering av allt mer komplex och omfattande produktinformation (Product Information Management – PIM). Med inRiver möjliggörs skapande, hantering och distribution av marknadsanpassad och enhetlig produktinformation över alla affärsdrivande digitala kanaler – från en central digital plattform.

Diamir innehar högsta möjliga partnerstatus, Platinum Partner,  hos inRiver.

Läs mer om InRiver

Diamir – Optimizely

Optimizely är Sveriges ledande plattform för CMS, e-handel och digital marknadsföring. Bra köpupplevelser skapas genom att använda engagerande innehåll för att lyfta fram produkter.

Diamir innehar Guldstatus hos Optimizely

Optimizely låter dig ta kontroll över kundupplevelsen med en e-handelsplattform som har inbyggda funktioner för innehåll och digital marknadsföring.

Läs mer om Optimizely

Diamir – Occtoo

Occtoo är en Cloud-Native Experience Data Platform som stödjer återförsäljare och varumärken att bygga relevanta digitala upplevelser och applikationer i snabb hastighet. Occtoo grundades 2019 och har företag som Cartier, Fjällräven och Nordic Nest på sin kundlista. Occtoo är certifierad av MACH Alliance.

Diamir ärett av de första företagen som inkluderar Occtoos Experience Data Platform i vårt erbjudande.

Läs mer om Occtoo här!

Apptus

Diamir – Apptus

Apptus eSales erbjuder en enhetlig lösning för hantering av varje del av kundens upplevelse, med artificiell intelligens och produktrelevans i sök, navigation och rekommendationer. Med detta multikanal-verktyg kan du skapa en personaliserad shoppingupplevelse för varje kund genom att alltid leverera relevanta erbjudanden och content.

En självlärande och lätt integrerad webbtjänst för e-handel som kompletterar och utvidgar din merchandising-kapacitet.

Läs mer om Apptus

© Copyright Diamir Consulting