Diamir Consulting

Vi är specialister på marknaden inom PIM – Webb – E-handel – Förändringsledning.

Det enda företaget i Världen med tre PIM Champions!

Diamir startade sommaren 2017 och är ett ägardrivet entreprenörsföretag. Vi har vårt kontor i Malmö, med kunduppdrag över hela Europa. Vi bygger det företag som vi själva alltid har velat jobba i, som attraherar de bästa talangerna och kvalitetsmedvetna kunderna!

Vi hjälper dig

Hjälper företag att navigera i det digitala landskapet, såväl inom de strategiska vägvalen till att vara den tekniska implementations- och förvaltningspartnern.

Utvecklar lösningar för PIM, Webb, E-handel och Förändringsledning.

Vi är en flexibel och utvecklande organisation som utmanar det traditionella. Att skapa verksamhetsnytta för våra kunder är något vi verkligen brinner för!

Nya förslag

Diamir hjälper dig att förstå och navigera på den digitala förändringsresan; hur kan användandet av ny teknik förbättra verksamheten för dig?

En ökad digitalisering leder inte bara till förbättringar av befintliga produkter och processer, utan många gånger även till att helt nya möjligheter skapas.

vår värdegrund

Engagemang

Med engagemang menar vi på Diamir att vi har medarbetare som hela tiden gör sitt yttersta för att maximera och leverera ett uppfattat värde gentemot kunder och kollegor på ett så smart sätt som möjligt. För att lyckas externt måste man först lyckas internt!

AFFÄRSFOKUS

Med affärsfokus menar vi att vi strävar efter att utveckla kundens affär genom våra lösningar och att vi alltid ska leverera ett uppfattat värde. Vi menar även att detta genomsyrar vårt val av kunder och projekt där syftet är att stärka såväl bolaget som individens utveckling.

FRIHET

Med frihet menar vi att vi ska erbjuda våra medarbetare balans i livet där de själva har stora möjligheter att planera sin vardag och karriär. Genom detta vill vi attrahera och knyta till oss den bästa talangen inom våra leveransområden, vilket gynnar våra leveranser gentemot våra kunder.

Vad våra kunder säger

”Vi har jobbat med Diamir under många år och är väldigt nöjda! De hjälper oss både med inRiver PIM, Episerver såväl som komplexa integrationer med tredje part och samarbetet funkar mycket bra!”

Ulrik Petersson, Head of Marketing and Communication

AB Gustaf Kährs

Några av våra kunder

© Copyright Diamir Consulting