Att jobba på Diamir


Hur vill du ha det egentligen?

Vad för sorts arbetsplats vill du tillhöra? Är du trött på att det nästan bara finns företag som kräver att du ska jobba 40 timmar i veckan?

Där den enda kontakten med företaget är när du av olika anledningar inte jobbat de där 40 timmarna. Som inte förstår att man i olika skeden av livet behöver prioritera olika saker?

Är du trött på att det nästan bara finns företag som vill bestämma över hur mycket semester du ska ta? Och dessutom när du ska ta din semester.

Företag som tycker att de har rätten att bestämma vilken telefon du ska ha, vad för sorts dator och vilken leasingbil du får välja. För att inte tala om kompetensutveckling…

Om du istället vill jobba på ett företag som kännetecknas som en kompetent och proaktiv affärspartner, och en riktigt bra arbetsgivare så tycker vi du ska fortsätta läsa!

Hos oss jobbar man för att man som individ själv kan påverka mycket i sin vardag och därmed hitta balans i livet både som medarbetare och privatperson.

För oss är det självklart att erbjuda stor frihet vad det gäller arbetstid, kompetensutveckling och inriktning på uppdrag.

Lika naturligt är det att erbjuda en ersättningsmodell som har en stark koppling till de intäkter som man genererar till bolaget.

Vår övertygelse är att de bästa medarbetarna skapar de nöjdaste kunderna!

 

Hos oss jobbar man för att:

  • Vi har en stor frihet vad det gäller arbetstid, kompetensutveckling och inriktning på uppdrag.
  • För att vi kan påverka mycket i vardagspusslet och därmed hitta en bra balans i livet.
  • Vi gillar att jobba med andra duktiga medarbetare, riktigt duktiga medarbetare!
  • Vi har en ersättningsmodell med en tydlig koppling till de intäkter som man genererar till bolaget. Så klart!
  • En stor påverkan i ett entreprenörsdrivet företag med en stark identitet
  • Gillar att ha kul!

 

Vi söker nu efter fler seniora medarbetare!

Sedan starten har Diamir haft stor framgång med att vinna nya kunder och nya spännande projekt, vi letar därför efter fler duktiga medarbetare!

Jobbar du idag som konsult med systemutveckling med fokus på .Net eller har du kanske erfarenhet av produkter som inRiver PIM eller Episerver? Då ska du absolut kontakta oss!

Eller jobbar du idag som konsult och har erfarenhet och kompetens från projektledning, förändringsledning och affärsutveckling och älskar att ta dig an nya utmanande projekt?

Instämmer du med våra tankar om vad som är viktigt? Då är det dags att boka in ett möte där vi får möjlighet att berätta mer!

Kontakta oss på jobb@diamir.se så berättar vi mer!