inRiver Platinum Partner

Diamir Consulting har i dagarna blivit utnämnda till Platinum Partner vilken är den högsta partnerskapsnivån hos inRiver.

Diamir har på kort tid haft en snabb organisatorisk tillväxt och genom sin expertis vunnit förtroendet från ett flertal nya kunder, både gällande nya implementationer, men även som en stark långsiktig förvaltningspartner.

Utnämningen av Diamir som Platinum Partner är ytterligare ett steg i vår ambition att bli den ledande partnern kring inRiver PIM för att tillsammans hjälpa ännu fler kunder att utveckla framgångsrika digitala lösningar, säger Mattias Pergler, VD på Diamir.

– Vi är mycket glada över att få utnämna Diamir till ny Platinum Partner till inRiver. Diamir har verkligen visat framfötterna och deras tydliga fokus på inRiver tillsammans med deras expertis inom Food&Beverage-segmentet har gjort att vårt samarbete verkligen tagit stora steg under kort tid. Diamir har sedan start implementerat ett flertal omfattande lösningar där inRiver har en bärande del i lösningen.

Vi ser med spänning fram emot att tillsammans med Diamir leverera ännu mer värde till våra kunder framöver, säger Jesper Larsen, Partner Director inRiver.