Diamir Consulting 1 år!

Diamir Consulting 1 år!

Den 1 september 2017 startade vi upp Diamir Consulting. Vi hade en tydlig målbild kring att etablera ett bolag som skulle bli ett riktig vasst expertbolag inom inRiver PIM. Vår ambition var inte att bli störst i antal anställda, utan snarare att vara riktigt duktiga och därmed attrahera de allra bästa inom området, och på det sättet bli bäst (störst)!

Vid en snabb tillbakablick så är vi otroligt tacksamma för det förtroende som våra kunder, samarbetspartners och anställda har gett oss under vårt första år. Framgång föder framgång; Vi har under resan vunnit förtroendet från många kunder, både inom och utanför landets gränser, vilket har inneburit att fler riktigt vassa stjärnor har anslutit till bolaget.

Idag ett år senare så är vi lite större, men framförallt så har vi en grymt vass kompetens inom bolaget. Detta gynnar så klart våra kunder, både i implementationsprojekt och i den efterföljande förvaltningen, det fungerar helt enkelt som en garant och ger en långsiktig trygghet att välja ett nischat expert-bolag som sin partner.

Återigen, ett stort tack till alla kunder, partners och medarbetare för förtroendet och ett stort tack till er som kom och firade oss förra veckan! Nu spänner vi bågen mot nya mål!